Tiniszáj - Ahol minden Rólad szól
TINISZÁJ - kereső

Kereső

TINISZÁJ - hírlevél

Hírlevélre
feliratkozom!

E-mail:
Captcha:
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ

Hozzászólások

Hogyan válassz melltartót!

Thank you for posting this.You most absolutely hav...

Miley és Justin találkája

sac...

Justin megtréfálta Mileyt!

sac...
TINISZÁJ
TINISZÁJ Képek Pasivadász Korrepetálás Diákmunka Szakértők Szex-abc Nyereményjáték TINISZÁJ

Divat & szépség

Milyen szemöldök illik hozzád?

Forrás: Tiniszáj2 Komment

Egy jó szemöldök megszépítheti az arcot. Most megtudhatod, hogy milyen formát és fazont válassz, hogy jól nézz ki!

 

„A szemöldök olyan rafinált kis szőrszálak halmaza, amelyek alapjában változtatják meg az arc karakterét.”
A divatlapok képeiről ránk mosolygó arcokat elnézegetve - akár tudattalanul is - besoroljuk viselőiket valamilyen skatulyába, amit legtöbbször éppen a szemöldök karakterizáló tulajdonságának köszönhetünk.Szemöldök trend

A mai trendeket követve, a nagyon szép ívű, ápolt és vékonyított de nem túl vékony forma a divat.  Mindennapi sminkünk elkészítésénél legtöbbször arra törekszünk, hogy szép, nagy szemeket, tiszta tekintetet varázsoljunk magunknak. Ennek elengedhetetlen feltétele a gyönyörű, ápolt szemöldök.

A ’60-as ’70-es évek rendkívül nagy divatja volt az igen erősen elvékonyított, egyforma vastagságú szemöldök. Szerencsére ma már a természetesség a módi. Ilyen módon eltűntek a cérnavékony, kerekded ívű formák, és ma már vastagsága is fokozatosan vékonyodik el.

Szemöldök kiválasztása


Persze a szemöldök formázásának is megvannak a maga aranyszabályai, mellyel jó, ha az „ember lánya” tisztában van. Ezeket akár sminkelésről, akár sminktetoválásról beszélünk a tökéletes végeredmény elérése érdekében bizony be kell tartanunk. Általánosítani ugyan itt sem szabad, hiszen minden arc más, és más.

Szemöldökünk formázásánál minden esetben követnünk kell természetes szemöldökük vonalát. Néhány milliméter eltérés az eredetitől persze megengedett, ha az arc karaktere ezt megkívánja és sokkal szebb formát érhetünk el ennek segítségével.  Ha méréstechnikailag pontosak akarunk lenni, akkor szemöldökünk kezdete a belső szemzug egyenes vonalban történő meghosszabbítása legyen. Vége pedig az orrcimpa és a külső szemzug egyenes vonalban történő összekötése és meghosszabbítása.

Csúcspontja az írisz felett helyezkedjen el. Ha ezt a három pontot megtaláljuk és alkalmazzuk is, túl nagy hibát azt gondolom nem követhetünk el.
 

                                                Arc és szemöldök

  • A kerekded arcformákhoz, minél laposabb szemöldök passzol a legjobban.
  • A szögletes arc karakterekhez, pedig fülközép felé mutató szemöldök.
  • A hosszúkás orcákhoz, pedig lefelé ívelő szemöldök illik.

 
Milyen legyen a szemöldök színe és vastagsága?


Színben mindenképpen harmonizáljon hajunk színével és kerüljük a túl nagy kontrasztokat. Legtermészetesebb hatást abban az esetben érhetünk el, ha szemöldökünk színe ugyanolyan árnyalatban pompázik, mint a hajszínünk, esetleg egy árnyalattal sötétebb.

A szőke haj és fekete szemöldök párosítása inkább legyen a múlté. Formailag is az arany közép utat válasszuk. Se túl vékony, se túl vastag.

Ha kozmetikusunk megtalálta az ideális formát, kezdődhet a tetoválás. Mostanság nagyon szép ívű, természetes hatást lehet elérni a szálazott tetoválási technika segítségével. Ez a metódus azon alapszik, hogy saját szemöldök szálainkat mintegy megerősítve apró szálacskákat tetoválunk. Így a forma nem rendelkezik határozott körvonallal. Ez kölcsönzi természetességét.

A forma és az ív kialakítását legjobb profira, azaz a kozmetikusra bízni, mielőtt sikerülne kialakítani magunknak egy leginkább „golf-ütőre” vagy „háztetőre” emlékeztető szemöldököt.

De a mindennapos korrekciót elvégezhetjük mi magunk is egyszerűen, otthon a fürdőszobatükör előtt. Mindenapjainkat pedig megkönnyítheti a gyönyörűen tetovált forma, melyet játszi könnyedséggel ápolhatunk mi magunk nap mint nap.

 

Ha nem boldogulsz szemöldökköddel, kérd a Tiniszáj szakértőjének Horváth Eszternek a segítségét!  

Kommentek

Lee_ice0@163.com 2014.04.18 07:05

April day in spring, is a good opportunity to show size, Kendall Jenner and Kylie Jenner sisters invincible youth, a long legged suction eyes, is a lively baby face, everywhere there is swiss replica watches bare midriff fashion with Rihanna bold hot be fearless, will omega replica bare midriff out of out of the ordinary replica handbags high street field Miley Cyrus is full of bare midriff Master sense of self publicity, dare to wear dew......

replica handbags 2013.09.16 05:58

Bags beneath this affectionate of replica handbags acclaimed accomplish Backcountry Shoes are one of the a lot of advantaged ladies backpack curve on the planet, which has a diffuse characteristic band of assemblage in accession to elastic placed prize. According to the affairs statistics these affectionate of years, Backwoods Boot styles body to accept the accomplished acceptable results. Their articles are the types kinds admired by the absolute accessible public, distinctively amidst ladies. Although afresh your appeal for some added brands just like Coach purses can be advocacy from absolutely an fast velocity, the Timber Shoes or boots activity additionally accept the lv replica handbags adeptness apropos authoritative the exact forth with their common consumers, because of these especial(a) accouterment business.

1

Segíthetek?

Szerelmi problémád van? Nem jössz ki a barátoddal?
Mi segítünk!

Segíthetek?

Zűr van a családdal? Állandóan rossz kedvű vagy?
Mi segítünk!

Szavazás

Milyen gyakran látogatod a Tiniszáj magazint?

Naponta
Kétnaponta
Hetente
Havonta
Kéthavonta

Hirdetések

Tinirandi
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ
Impresszum Médiaajánlat Jogi nyilatkozat RSS
Partnereink
Hírkert.hu
Hírek24
Nyereményfigyelő
TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ