Tiniszáj - Ahol minden Rólad szól
TINISZÁJ - kereső

Kereső

TINISZÁJ - hírlevél

Hírlevélre
feliratkozom!

E-mail:
Captcha:
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ
TINISZÁJ Képek Pasivadász Korrepetálás Diákmunka Szakértők Szex-abc Nyereményjáték TINISZÁJ

Szerelem & szex

Vajon tetszem neki?

Forrás: Polyák Vera16 Komment

Félreérthető megjegyzések, gesztusok. Valóban tetszem neki? Íme, néhány tipp arról, honnan lehet tudni, hogy tetszel valakinek.


Mélyen néz a szemembe és néha-néha zavarba ejtő mondatokkal „bombáz”.  Honnan tudhatom, hogy tényleg komolyan gondolja, vagy csak játszik velem?

 

Szemezés

 

A srácok nagyon sokszor úgy mutatják ki a lányoknak, hogy tetszenek nekik, hogy mélyen néznek a szemükbe. A szemezés az egyik legőszintébb emberi mozdulatnak számít, ugyanis ahogy szokták is mondani, a szem a lélek tükre. Nagyon sok mindent elárul az, hogy egy fiú hogyan néz rád. Ha sokszor veszi fel veled a szemkontaktust, akkor biztos, hogy kinézett magának!

 

Figyelj az apró megjegyzésekre

 

A fiúk zavartságukban hajlamosak néha olyan megjegyzéseket tenni a lányoknak, ami lehet, hogy a lánynak sértő, vagy félreérthető. Ne aggódjatok csajok, ez nem azért van, mert utálnak titeket, épp ellenkezőleg! Ha értitek a poént és nem veszitek magatokra ezeket a megjegyzéseket, akkor szóljatok vissza nekik, így ebből arra fognak következtetni, hogy ti is vevők vagytok a „beszólásokra.”

 

Barátkozni akar

 

Sokszor fordul elő az, hogy a fiúk először barátként próbálnak a lányok közelébe kerülni, ezért barátkoznak a lányokkal, majd ha úgy látják, hogy szabad a „pálya”, akkor már bátrabbak is lesznek. Ha van egy srác, aki feltűnően, sokszor keresi a társaságodat és melletted szeretne lenni, akkor ott már valami több is lehet. Figyeld meg, hogy mennyire érzi magát zavarban, ha a közeledben van.

 

Figyel az apró mozdulataidra is

 

Egy fiú sokszor fél beismerni magának is, hogy tetszik neki egy lány, ezért néha csak a szeme sarkából figyeli a lányt, hogy mit csinál, merre van éppen. Ha úgy érzed, van egy srác, akinek tetszel, de nem vagy benne teljesen biztos, akkor figyeld meg akkor is, amikor nem számíthat rá és meglátod, hogy figyel-e rád folyamatosan, vagy sem.

 

Érintés

 

Amikor egy fiú kiszemel magának egy lányt, akkor sokszor ő maga sem veszi észre, hogy akarva, akaratlanul is megböki a csajt, esetleg megsimogatja, stb. Ha visszafogottan és finoman simogat meg, vagy ölel át téged, akkor valószínűleg érez irántad valamit, csak fél elmondani neked. Ha neked is tetszik a fiú, akkor viszonozd ezeket neki és lehet, hogy attól bátrabb lesz.

 

Próbál a kedvedbe járni

 

Egy igazán romantikus srác nagyon szeret a kiszemelt lánynak örömet okozni azzal, hogy személyes, szívhez szóló ajándékokkal halmozza el. Ebből egyértelműen észre lehet venni, hogy tetszel a fiúnak. Ebből egyébként az is következik, hogy nagyon figyelmes az illető.

 

Elhív téged ide-oda

 

Elképzelhető, hogy az a srác, aki már elhív téged úgymond „rejtett” randira, tehát suli után sétálni, akkor már nem csak tetszel neki, de szeretne tőled komolyabbat is. Ha ez az érzés kölcsönös, akkor csak annyit tudok tanácsolni, hogy hajrá! Menjél el vele mindenhova, ahova elhív és ismerkedjetek! Veszítenivalód nincsen!

 

Ismerkedjetek!

 

Sokkal okosabb dolog úgy összejönni valakivel, hogy előtte megismeritek egy kicsit a másikat, sokat beszélgettek és mindemellett figyeltek is egymásra. Ne ugorjatok rögtön az ágyba, mert annak nem lesz jó vége!

 

Kommentek

Nikk 2012.11.19 15:50

Van egy fiú aki mindig engem néz, de sajnos nekem nem jön be. Szóval, ez kicsit fura. Az a bajom, hogy senkibe sem vagyok szerelmes, és a barátnőim mindig ezt kérdezgetik. Sőt, ez nekem is fura, mert, már 3 fiúba voltam szerelmes, viszont most senkibe. Viszont tavaly szerelmes voltam egy srácba és ha kimondják a nevét úgy érzem, hogy kezdek pirulni. Szerintetek létezik, hogy még mindig szerelmes vagyok belé???

Vivike 2012.11.16 21:35

szija van szerintem esélyed nála :) nem képzeled be .

Vivike 2012.11.16 21:16

Sziasztok! Van egy srác a suliba aki eggyel följebb jár mint én, és fülébe jutott, hogy belezúgtam. most állandóan néz akárhova is megyek, de közbe meg néha beszól amikor ott vannak a haverjai. Szerintetek tetszek neki? Miért csinálja ezt? Előre is köszi!!!

Cicababa 2012.11.16 21:13

szisztok van egy srác a suliba akki nagyon tetszik nekem de sajna nem merem meg szolitani, félek hogy el utasit kőszőnőm megértésed

EgyLány 2012.11.07 23:08

Hát az a baj, hogy ennek a cikknek itt hónapok óta hittem. Szemezés uhhhh, csillogó szemek, 10mp-es szemezés, követés. No megvolt jó párszor az elmúlt néhány hónapban. Erre most azt mondja (nem nekem), hogy nem akar semmit. Pasikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Jah és továbbra is néz. És nincs barátnője azóta se.

Cuppcupp 2012.04.13 22:56

Egy oszttársam mindig nézeget lehet h teccem neki:$$ :)

CsipCsup 2012.04.10 16:47

Van egy oszt. társam, aki bejön nekem. Lehet h ez kölcsönös, a barátnőm szerint kicsit "nyomulnom" kellene, meg minden. De egyrészről szörnyen bátortalan vagyok, másrészről pedig a csapból is az folyik, hogy "házi nyúlra nem lövünk". Szerintetek most mit kéne tennem? (ő lenne az 1. pasim)

Lilli 2011.12.07 00:05

Egy srácnál sosem lehet tudni mit akar! Lehet kedves aranyos addig amíg meg nem dönt utána fel sem ismer. De erre nekem a legjobb példa a mostani kapcsolatom ami már 3 éve tart mi szombaton megismerkedtünk péntek szórakozni voltunk nála aludtam este megtörtént a dolog. Utána két napig nem keresett azt hittem belehalok de kiderült hogy átbulizta a hétvégét. Aztán sms-ünk keresett persze csak azért mert tudta hogy pénteken megint együtt alszunk. Az a péntek este valami csodálatos volt de nem csak nekem hanem neki is és a szép a dologba hogy ahhoz képest hogy akkor élni akart csak velem feküdt le 3 hónapig majd egy újabb buli keretébe márciusba elmondta hogy belém szeretett és ő is ugy érzi hogy én is ezt érzem és szeretne velem lenni azóta is együtt vagyunk és annak 3 év 9 hónapja. A mai napig ugy szeretem mint amikor az első csók után ráébredtem hogy csak ő számít! Nem arra buzdítok senkit hogy adja oda magát amíg nem érzi azt hogy csak max szexre kell a srác is vagy nem bízik meg benne akkor van baj ha megtörtént és másnap hozzád se szól vagy ha megvolt elfordul és alszik. De ha olyan mint ami nálunk volt hogy bújt puszilt reggel is ölelt csókolt akkor már valami elindult!! Sok sikert a szerelemhez a világ legfájóbb dolga de ha rád talál a világ legcsodálatosabb érzése

Cinti 2011.12.05 10:11

Figyelj Nomi! Szerintem a barátnődtől kérdezd meg hogy van-e kiszemeltednek csaja mert a fiúk olyanok is lehetnek hogy kettő kell nekik vagy éppen nem tudnak dönteni! Ha nincs ( már pedig ezek a jelek arra utalnak hogy valószínűleg nincs) akkor biztos van nála esélyed! Azért nem megy oda hozzád ha egyedül vagy mert fél hogy mit mondanál neki mert azt hiszi hogy neked nem tetszik mert elkapod a fejed az se jó ám! Ne kabd el a fejed csak nézd! Rájön hogy szereted te is oda fog menni hozzád de csak akkor ha egyedül vagy! Ha még se menyél te oda hozzá és szólícsd meg! BÁTORSÁG!!!! A pasik félős nyuszik XD!! HAJRÁ

nikol 2011.10.12 22:50

sziasztok!! Van egy srác akivel most nem tudom hogy ilyen viszonyba vagyunk mert ö azt monda nem akar el veszteni de a testvérem legjobb haverja és ,hogy fontos vagyok neki meg testvéremmel se szeretne hülye helyzetbe kerülni most ilyen kor mit tegyek szerintetek

Segíthetek?

Szerelmi problémád van? Nem jössz ki a barátoddal?
Mi segítünk!

Segíthetek?

Zűr van a családdal? Állandóan rossz kedvű vagy?
Mi segítünk!

Szavazás

Milyen gyakran látogatod a Tiniszáj magazint?

Naponta
Kétnaponta
Hetente
Havonta
Kéthavonta

Hirdetések

Tinirandi
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ TINISZÁJ
TINISZÁJ
Impresszum Médiaajánlat Jogi nyilatkozat RSS
Partnereink
Hírkert.hu
Hírek24
Nyereményfigyelő
TINISZÁJ
TINISZÁJ TINISZÁJ